Publiceer Je Verhaal

Wietverslaving

Hevig gebruik van cannabis zal op den duur tot allerlei problemen kunnen leiden. Een risicogroep die meteen in het oog spring zijn de dagelijkse blowers. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Iedere dag een joint roken in de avond kan al snel onderdeel van de routine worden. U kunt voorkomen dat u dagelijks blowt door elke week twee dagen geen cannabis te gebruiken. Bij de coffeeshops kunt u meer advies inwinnen hierover.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Uw prestaties op school of op het werk kunnen eronder lijden. Hoofdzaken en details worden niet meer van elkaar onderscheiden onder invloed.

Speelt u met de gedachte om net als vele anderen te stoppen met blowen? Deze tekst over stoppen met blowen kan dan erg nuttig voor u zijn. Voor wie goed is voorbereid, is het stoppen met blowen nu eenmaal een stuk eenvoudiger. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.

Ook bij angstklachten en andere psychische aandoeningen kunt u beter helemaal niet blowen. De gevallen waarbij blowen tegen de aandoening helpt zijn zeldzaam. Een joint kan slecht vallen en de klachten verergeren.

Publiceer Je Verhaal