Publiceer Je Verhaal

Verslaving wiet

Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Natuurlijk is het ook wel gezellig, dat blowen met vrienden. Bij de risico's van blowen wordt niet echt stil gestaan. Van blowen kan men namelijk flink te pineut raken.

Geen enkele dagelijkse blower heeft dit zo van te voren gepland. Bent u niet van plan om verslaafd eraan te raken dan is het goed om 2 dagen in de week geen wiet te roken. Een permanente roes is namelijk het laatste wat u wilt.

De invloed die blowen op ons leven heeft, daar denkt men niet echt over na. Onderschat niet de invloed die blowen op onze levenskwaliteit heeft. Het is voor de gebruiker niet merkbaar, maar voor de buitenwereld wel.

Stoppen met blowen heeft altijd zin en uw interesse kan groot zijn. Verplicht leesvoer is hoe stoppen met blowen in dat geval. Stoppen met blowen gaat immers niet iedereen gemakkelijk af. U weet dus wat u te doen staat.

Wanneer men eenmaal verslaafd geraakt is kan men ook geldproblemen krijgen. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat wiet steeds duurder wordt. Hoeveel moet u gaan betalen ervoor voordat u stopt?

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. De hersenen van een jongere zijn nog volop in de bloei. Een aantal jaren wachten is het advies.

Publiceer Je Verhaal