Publiceer Je Verhaal

Stoppen met blowen stappenplan

Bij langdurig en overmatig blowen kunnen er na verloop van tijd allerlei complicaties ontstaan. Dagelijkse blowers wuiven de gevaren maar al te vaak weg. Volgens statistieken roken minstens tachtigduizend mensen dagelijks een joint.

Wees verantwoord en vooral ook terughoudend in het cannabisgebruik. Van belang is het om de eventuele gevaren ook echt niet uit het oog te verliezen. Ook softdrugsgebruik moet dus goed in de gaten worden gehouden.

Een groot gevaar is wanneer men dagelijks gaat blowen. Blow daarom enkele dagen per week niet. Veel coffeeshops geven hun klanten dit ook als tip mee.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Het kan ervoor zorgen dat uw prestaties op de werkvloer enorm achteruit gaan. Gesprekken met anderen kunnen chaotisch gaan verlopen.

Speelt u met de gedachte om net als vele anderen te stoppen met blowen? Dan kan het artikel stoppen met blowen als verplicht leesvoer worden beschouwd. Dit soort artikelen zorgen ervoor dat u zich op het stoppen met blowen kunt voorbereiden. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.

Publiceer Je Verhaal