Publiceer Je Verhaal

Nadelen van blowen

Het kan leuk zijn om samen met vrienden te blowen. Maar natuurlijk moet u het niet te vaak doen. Neem maatregelen wanneer u vindt dat u het te vaak doet.

Inmiddels is men er ook achter gekomen dat blowen psychiatrische problemen kan versterken. De problemen kunnen meer op de voorgrond treden door het blowen. Een depressie kan op de loer liggen. De hersenen worden door het blowen beinvloed.

Er is een kans dat u door het blowen dingen sneller vergeet. Afspraken kunnen worden vergeten of afgezegd. Er is vaak niet veel energie om iets te ondernemen. Overigens zal dit niet voor iedere cannabisgebruiker gelden. Een groot deel van de cannabisgebruikers zal dit vaak wel als minpunt van blowen noemen.

Op http://verslaving.jouwinformatie.nl/gestopt-met-blowen-wat-nu.57.html kunt u lezen met welke ontwenningsverschijnselen u in de eerste dagen na het stoppen met blowen te maken kunt krijgen. Men kan vooral de eerste dagen in heftige mate last hiervan hebben. Rusteloosheid en concentratieproblemen worden veel genoemd. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de meest heftige ontwenningsverschijnselen na enkele dagen alweer voorbij zijn.

Artsen geven tegenwoordig toe dat de verslavende werking van cannabis jarenlang werd gebagatelliseerd. Stoppen met blowen kan daarom ook best lastig zijn. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij stoppen met blowen? Raadpleeg dan uw huisarts. U kunt via de dokter een doorverwijzing naar een verslavingsarts krijgen.

Publiceer Je Verhaal