Publiceer Je Verhaal

Heeft dagelijks cannabisgebruik gevaren?

Het kan leuk zijn om samen met vrienden te blowen. Maar natuurlijk moet u het niet te vaak doen. Wees waakzaam wanneer u het te vaak gaat doen.

Bij het gros van de coffeeshops kost een grammetje wiet minimaal 7 euro. Wanneer een cannabisgebruiker dagelijks blowt is die gram zo op. Dat is jaarlijks zo'n 2000 euro. Over het algemeen kunt u wel betere bestedingen hiervoor bedenken.

Veel cannabisgebruikers zeggen van het blowen vergeetachtig te worden. Wellicht zegt u ook afspraken sneller af. Men onderneemt door het blowen minder vaak iets dan wanneer men niet zou blowen. Het is niet zo dat dit voor iedere cannabisgebruiker geldt. Toch is het wel een klacht die vaak wordt genoemd.

Op http://verslaving.jouwinformatie.nl/gestopt-met-blowen-wat-nu.57.html kunt u lezen met welke ontwenningsverschijnselen u in de eerste dagen na het stoppen met blowen te maken kunt krijgen. Vooral in de eerste week na het stoppen zijn deze afkickverschijnselen het heftigst. Denk aan een rusteloos gevoel, hoofdpijn en slecht slapen. Gelukkig duren de afkickverschijnselen maar een paar dagen.

U houdt meer energie over na het stoppen met blowen. Door het blowen heeft men minder energie. Vaak zult u ook weer zin krijgen om af te spreken met vrienden en kennissen.

Publiceer Je Verhaal