Publiceer Je Verhaal

Gevolgen wiet roken

Af en toe een joint roken, daar is niets mis mee. Een bepaalde groep blowt iedere dag. Dit deden zij in de meeste gevallen echter niet vanaf de eerste dag. In de meeste gevallen was er sprake van een geleidelijk proces. Stoppen met blowen is iets waar veel dagelijkse blowers wel aan zullen denken. Ook doorgewinterde blowers weten wel dat blowen ook een behoorlijk aantal negatieve kanten heeft.

Je kunt je energieniveau terugkrijgen wanneer je stopt. Door het blowen raken veel mensen vermoeid. Zelf ken je het ook vast wel. Stoned en geen zin om actieve dingen te doen. Nadat je gestopt bent raak je deze futloosheid kwijt en voel je je ook niet meer de hele tijd moe.

Staat stoppen met blowen bij u in de agenda dan is Blowen gevolgen een aanrader. Stoppen met blowen kan door de bijwerkingen lastig zijn. U kunt dan best wat steun gebruiken. En de motivatie die u door de informatie kunt krijgen is ook aardig.

Onafhankelijk zijn van wiet is een mooie reden om te stoppen. De onrust die het niet kunnen blowen geeft, daar willen veel mensen vanaf. Veel mensen dromen veel na het stoppen. Dit komt doordat het natuurlijke slaapritme terugkomt.

Publiceer Je Verhaal