Publiceer Je Verhaal

Boek stoppen met blowen

Complicaties kunnen bij cannabisgebruik voor langere tijd ernstig worden. Dagelijkse blowers wuiven de gevaren maar al te vaak weg. Volgens statistieken roken minstens tachtigduizend mensen dagelijks een joint.

Cannabisgebruikers zullen merken dat blowen ook een grote invloed op de slaap heeft. Een flink deel van de blowers heeft dan ook een joint nodig om goed te kunnen slapen. Blowers kunnen het lastig vinden om dromen te onthouden.

Bruikbare tips zijn welkom wanneer u serieus wilt stoppen met blowen. Zo is het artikel stoppen met blowen afkickverschijnselen het lezen waard. Maar met alleen kennis komt u er niet: u zult ook echt achter het stoppen met blowen moeten staan.

Een groot deel van de cannabisgebruikers wordt van het blowen lui. Het cannabisgebruik kan tevens een negatieve invloed hebben op uw prestaties op het werk. Hoofdzaken en details worden niet meer van elkaar onderscheiden onder invloed.

Jongeren die nog geen achttien zijn, moeten al helemaal niet blowen. Men zal zich trager ontwikkelen wanneer men blowt. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.

Publiceer Je Verhaal