Publiceer Je Verhaal

Afkicken van blowen

Wie voor lange tijd blowt kan te maken krijgen met allerlei problemen en aandoeningen. Helemaal wanneer er dagelijks cannabis gebruikt wordt, is er een aanzienlijke kans op complicaties. En duizenden mensen blowen dagelijks.

Dat blowen invloed heeft op de hersenen blijkt uit het slaapgedrag van cannabisgebruikers. Nuchter slapen kan voor dagelijkse blowers ook lastig zijn. Ook zegt men niet te dromen of ze niet te onthouden.

Over de gevaren van blowen wordt door veel cannabisgebruikers te lichtzinnig gedacht. Men gaat de joint nodig hebben om zich gelukkig te voelen. Het cannabisgebruik kan zelfs tot depressieve klachten leiden.

Stoppen met blowen heeft altijd zin en uw interesse kan groot zijn. In deze situatie is afkicken blowen een aanrader. Stoppen met blowen gaat immers niet iedereen gemakkelijk af. Het is een goed begin wanneer u daadwerkelijk wilt stoppen met blowen.

Ook financiele problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Want de wiet is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen. Het wordt steeds meer zonde van het geld.

Bij jongeren kan blowen helemaal veel problemen veroorzaken. Men zal zich trager ontwikkelen wanneer men blowt. Niet voor niets mogen coffeeshops alleen aan 18 jaar en ouder verkopen.

Publiceer Je Verhaal