Publiceer Je Verhaal

Afkicken van blowen

Iedereen kent wel iemand die fan is van wiet roken. Van blowen komt men tot rust. Gebruikt men met mate, dan heeft blowen ook een euforisch effect.

Naast dat blowen leuk kan zijn zit er ook een gevaar aan. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. U kunt gaan blowen om problemen te vergeten. En het kan dan zomaar zijn dat u iedere dag wiet gaat roken.

Een enorm nadeel bij blowen is de hoge prijs die voor wiet moet worden neergelegd. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Hoe u kunt stoppen met blowen, kunt u in Verslaving cannabis lezen. U leert met welke valkuilen u rekening moet houden na het stoppen met blowen. Stoppen met blowen is immers niet voor iedereen gemakkelijk te doen. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.

Blowt u dan gaat uw uithoudingsvermogen flink achteruit. Maakt het blowen u lui, dan zult u vast ook niet sporten. De conditie zal extra snel achteruit gaan. Het is mogelijk om een beetje te compenseren met sporten.

Publiceer Je Verhaal