Publiceer Je Verhaal

Afkicken van blowen

Blowen kan worden gedaan om even tot rust te komen. En het samen met andere cannabisgebruikers doen is natuurlijk al helemaal leuk. Daarbij heeft men al te vaak geen oog voor de gevaren van blowen. Zelfs wanneer er al problemen zijn ontstaan ontkent men soms dat ze door blowen zijn veroorzaakt.

Dat blowen ook invloed op het slapen heeft, merken veel cannabisgebruikers na verloop van tijd. Soms ligt men wakker wanneer men niet heeft geblowd. Verder kan men moeite hebben met het onthouden van dromen.

Wanneer u meer advies wilt rond stoppen met blowen kunnen we u een tip geven. Een voorbeeld van een goed artikel is boek stoppen met blowen. Naast kennis is de juiste actie nemen natuurlijk cruciaal.

Het blowen kan u behoorlijk lui maken. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. Gesprekken met anderen kunnen chaotisch gaan verlopen.

Heeft u psychiatrische klachten, dan kunt u het beste helemaal stoppen met blowen. De mensen die zeggen dat blowen helpt tegen klachten hebben vaak zelf niet te kampen ermee. Neem in ieder geval nooit een te hoge dosis.

Publiceer Je Verhaal